Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

ΖΑΡΡΑΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ
Υπάλληλος ΕΚΑΒ , Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ήλιδας
Η προσφορά στον τόπο και τον άνθρωπο , είναι στάση ζωής .Είναι ένας δρόμος , που η τον βαδίζεις , η τον εγκαταλείπεις .Στην εποχή της κρίσης , δεν μπορείς να είσαι και με τους αριθμούς και με τους ανθρώπους  και δεν έχεις το δικαίωμα να κλείνεις τα μάτια όταν ο τόπος σου καταστρέφεται και η κοινωνία διαλύεται . Αυτές οι σκέψεις , αυτές οι δεσμεύσεις , με υποχρεώνουν να δώσω το παρόν στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές .

Έχοντας την εμπειρία της ανιδιοτελούς προσφοράς στον συνδικαλισμό , στον πολιτισμό και στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Πηνειας ,θέλω να καταθέσω όλες μου τις δυνάμεις στην μεγάλη υπόθεση της ανόρθωσης ολόκληρου του Δήμου Ήλιδας .

Αποφάσισα να είμαι Υποψήφιος στο πλευρό του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου  του ανθρώπου της Αυτοδιοίκησης που με έπεισε ότι την επόμενη μέρα της εκλογής του , δεν θα ξεχάσει κανέναν και τίποτα . Πιστεύω ότι η ισχυρή Πηνεια , αποτελεί εγγύηση για την κοινωνική και οικονομική ευημερία ολόκληρου του Δήμου Ήλιδας.
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ   ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αγρότης  - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ήλιδας
Η απόφαση μου να ασχοληθώ με τα κοινά του Δήμου Ήλιδας ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό << ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ >>, ήταν απόρροια της θέλησης μου , γνωρίζοντας πολύ καλά  τα προβλήματα του τόπου μου , για να συμβάλλω και εγώ στην επίλυση τους.  Ο υποψήφιος Δήμαρχος  Χρήστος
Χριστοδουλόπουλος ,  διαθέτει τον κατάλληλο χαρακτήρα , έχει εμπειρία στα κοινά , ευθύτητα και  τιμιότητα . Είναι ένας ακούραστος εργάτης και αρωγός σε κάθε πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί στα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου Ήλιδας , είτε από τη θέση του Αντιδημάρχου , είτε από αυτή του Αντιπεριφερειαρχη , είτε από οποιαδήποτε άλλη θέση είχε , σε αντίθεση με την τωρινή Δημοτική Αρχή , η οποία θυμάται την ύπαρξη των τοπικών διαμερισμάτων μόνο κατά τις περιόδους πριν τις Δημοτικές Εκλογές .
Με πίστη και όραμα για αυτό το ξεκίνημα , συμμετέχω ενεργά μαζί με τους άλλους συνυποψήφιους μου για να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα των συνδημοτών μας .Προχωράμε όλοι μαζί με οδηγό την διάθεση τη γνώση την ελπίδα να αποκτήσουμε όλοι τον Δήμο που θέλουμε , τον Δήμο που ονειρευόμαστε .
ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ , ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ !
——————————————————————————————–
ΠΑΣΣΑΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ
  Έμπορος -   Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ήλιδας

Η καρδιά των Δήμων , χτυπάει στην αγορά τους .Αυτό, σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρχει σύγχρονος Δήμος , ικανός να εξυπηρετεί όλους τους Δημότες του , όταν η εικόνα της αγοράς του , δείχνει εγκατάλειψη και φτώχεια .
Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή , υπερηφανεύεται για  << έργα >>,και δεν προβληματίζεται που αυτά τα << έργα >>, ούτε έφεραν λεφτά στην αγορά , ούτε χρησιμοποιούνται από τους ανθρώπους .
Ο Δήμος δεν μπορεί να είναι δημόσια Υπηρεσία . Χρειαζόμαστε έναν Δήμο – στρατηγείο, ανάπτυξη της τοπικής  οικονομίας ,  ώστε ανεξάρτητα από την κρίση , οι δημότες να επιβιώνουν και μαζί τους να επιβιώνουν οι δουλειές και η αγορά .
Χρειαζόμαστε έναν νέο Δήμαρχο . Και αυτός ο Δήμαρχος , δεν μπορεί να είναι άλλος από τον Χρήστο Χριστοδουλόπουλο , ο οποίος έχει το όραμα ,  τη γνώση και την ικανότητα να κάνει αληθινά έργα  που θα φέρουν εισόδημα στους πολίτες και την αγορά . Θα είμαι υποψήφιος στο πλευρό του , για να νικήσει η Ηλιδα .
ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ . ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου