Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

"ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΔΑ"

Διεξήχθη το Σάββατο 22/2/2014, στην Αμαλιάδα, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου,  η Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Παράταξης "ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΔΑ" . Στην εκλογική διαδικασία που ακολούθησε  έλαβαν μέρος 163 εκλέκτορες. Αναλυτικά έλαβαν: Σμέρος Τάσος 86 ψήφους, Σκάβδη Ελένη 73 ψήφους, άκυρα-λευκά 4.  Με βάση τα εκλογικά αποτελέσματα επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Αριστερά στην Ήλιδα» και υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας ανεδείχθη ο Δικηγόρος Τάσος Σμέρος.

Δήλωση Σμέρου για την υποψηφιότητά του


"Με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας των μελών της δημοτικής κίνησης «Αριστερά στην Ήλιδα» ξεκινάμε ένα νέο ελπιδοφόρο αγώνα για το δήμο μας.  Διεκδικούμε με ισχυρή, δημοκρατική, ριζοσπαστική πλειοψηφία στο δήμο Ήλιδας για την ανασυγκρότηση  της πόλης, μια νέα συμμαχία  με τους δημότες. Με πολύτιμες αποσκευές τη συλλογικότητα  και τη γνώση της οδυνηρής πραγματικότητας που αντιμετωπίζουμε.

Η  τιμή  να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Ήλιδας  είναι πολύ μεγάλη, αλλά εξίσου μεγάλη είναι και η ευθύνη για τη θέση αυτή. Ευχαριστώ όλα τα μέλη της δημοτικής κίνησης «Αριστερά στην  Ήλιδα», αλλά και όσους με ενθάρρυναν και με στήριξαν σε αυτό το εγχείρημα. Τους τιμώ όλους και μοιράζομαι μαζί τους την κοινή μας αγωνία για να αλλάξουμε σελίδα στο Δήμο μας.  Να βάλουμε τέλος στην πελατειακή λογική που κυριαρχεί και να αντιταχθούμε στην εφαρμοζόμενη νεοφιλελεύθερη μνημονιακή πολιτική που υιοθετεί χωρίς αναστολές η Δημοτική Αρχή.  Είμαστε αισιόδοξοι ότι στη μεγάλη πολιτική, κοινωνική και θεσμική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας θα είμαστε παρόντες. Η πόλη και τα χωριά μας πρέπει να είναι ανοιχτά, ελεύθερα και δημοκρατικά. Ένας Δήμος αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και συνεννόησης.

Ξεκινάμε. Για μια αυτοδιοικητική συμμαχία των πολιτών, χωρίς ιδιοτέλεια, σκοπιμότητα και προσωπικά σχέδια.  Με σεβασμό στους πολίτες, τις συλλογικότητες και τα κινήματα. Με διαφάνεια και λειτουργία θεσμών άμεσης δημοκρατίας. Τα έχει ανάγκη ο τόπος μας".

 

Πηγή


ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου