Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

"ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ" Κάτι νέο γεννιέται

Την βούληση συμμετοχής του στον δημοτικό συνδυασμό που θα συγκροτηθεί το επόμενο διάστημα στον δήμο Ήλιδας, έχοντας ως βάση νέους ανθρώπους, ανακοίνωσε με δήλωση του, ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Ήλιδας κ. Θεόδωρος Βασιλόπουλος, ανταποκρινόμενος στο πρόσφατο κάλεσμα του Αμαλιαδίτη επικοινωνιολόγου κ. Νίκου Διαμαντόπουλου.
Δήλωση Θεόδωρου Βασιλόπουλου:
«Μετά από την ανεξαρτητοποίηση μου από την παράταξη Ήλιδα - Νέα Εποχή, οι σκέψεις μου για το μέλλον των πολιτών του δήμου μας, είναι ότι πρέπει να συνεχίσω αυτά που ξεκίνησα στην παρούσα θητεία, αλλά υπό άλλους όρους και νέα δεδομένα. Γι’ αυτό συντάσσομαι στο πλευρό του Νίκου Διαμαντόπουλου, με βάση το
πρόσφατο κάλεσμα για την δημιουργία ανεξάρτητου αυτοδιοικητικού συνδυασμού, με την συμμετοχή πολλών νέων ανθρώπων, για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές».
Δήλωση Νικολάου Διαμαντόπουλου:
«Η ανταπόκριση του Θεόδωρου Βασιλόπουλου στο κάλεσμα μας, δίνει αυτόματα άλλη δύναμη στην προσπάθεια μας. Πριν λίγες ημέρες εξελέγη Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών, έχοντας σπουδαία δράση στην κοινωνία, ενώ παράλληλα είναι ο νεότερος Δημοτικός Σύμβουλος Ήλιδας, έχοντας εκλεγεί στις πρώτες θέσεις του Σώματος. Θα μπορούσε να έχει όποια καρέκλα ήθελε. Αυτός ήρθε μαζί μας. Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα συμμετάσχει στον συνδυασμό μας. Νιώθω ιδιαίτερη συγκίνηση και εξαιρετική τιμή. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο. Τιμώντας το γεγονός, ανακοινώνω σήμερα την ονομασία της παράταξης μας, η οποία θα είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου