Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012

«Εμπρός Αλέξη για μια Ελλάδα σέξι»


Το Reuters εστιάζει στην γοητεία που εκπέμπει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ 

   Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα αποτελέσματα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 6ης Μαΐου και μάλιστα χρησιμοποιώντας την φράση "Εμπρός Αλέξη για μια Ελλάδα σέξι". Το συγκεκριμένο σύνθημα δεν χρησιμοποιήθηκε τυχαία καθώς, σύμφωνα με το Reuters", ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, έχει μεγάλη πέραση στο γυναικείο φύλο.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα: "Είναι δίκαιο να πούμε πως το επίθετο «σέξι» δεν μπορεί να περιγράψει τους περισσότερους Έλληνες πολιτικούς. Ο Τσίπρας έχει

γοητεύσει το κοινό με μια πρόταση που οι περισσότεροι Ευρωπαίοι χαρακτηρίζουν ως αδύνατη: το να κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ σκίζοντας το μνημόνιο που απομάκρυνε την χρεοκοπία". 

1 σχόλιο:

Sotiris Sotiropoulos είπε...

Με εντυπωσιάζει η αναπαραγωγή-αναδημοσίευση από το Reuter στο ΠΗΝΕΙΑ NEWS!, με προφανές το προπαγανδιστικό υπονούμενο, περί αδυναμίας της απομάκρυνσης της χρεοκοπίας με το παράλληλο σκίσιμο του μνημονίου -λες και δεν χρεοκοπήσαμε με την "ευλογία" (Πάγκαλος κλπ) του μνημονίου.
Πάντως οι ανταποκριτές του Reuter μήπως έχουν ακούσει γιατί εμείς οι ορεινοί λέμε για τον "Χριστό της Πηνείας"; Κάτι ανάλογο λέει και η αναφορά του Reuter με ολίγον περί σέξι...
Προφανώς εγώ αστειεύομαι.
Σωτ Σωτηρόπουλος ΔΙΒΡΗ

Δημοσίευση σχολίου