Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Σε αργία o αντιδήμαρχος Ηλιδας Βασίλης Παπαδόπουλος

Σε αργία τέθηκε με απόφαση του γ.γ. της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας - Πελοποννήσου και Ιονίου, Τάσου Αποστολόπουλου, ο πρώην δήμαρχος της Πηνείας και νυν αντιδήμαρχος του Δήμου Ηλιδας (Αμαλιάδας) Βασίλης Παπαδόπουλος λόγω της εμπλοκής του στο γνωστό οικονομικό σκάνδαλο με τις καντίνες στον «αμαρτωλό» Δήμο της Ζαχάρως!

Ο δήμαρχος Ηλιδας, Γιάννης Λυμπέρης, επιβεβαίωσε την αργία του πρώην συνεργάτη
του και ανέφερε ότι με την υπ' αριθμ. 146/2011 απόφασή του όρισε αναπληρωτή δήμαρχο τον αντιδήμαρχο Βασίλη Ζαχαρόπουλο και σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος αυτού τον αντιδήμαρχο Νίκο Νικολόπουλο.
Ο κ. Παπαδόπουλος παραπέμφθηκε με το υπ' αριθμ. 512/2011 πενήντα τριών (!) σελίδων κατηγορητήριο που υπογράφεται από την αντεισαγγελέα Εφετών Πατρών Βασιλική Ε. Αργύρη, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων μαζί με τους: Π. Χρονόπουλο (έκπτωτο δήμαρχο Ζαχάρως), Σπ. Μπηλιώνη (αναπλήρωσε τον κ. Χρονόπουλο αλλά κηρύχθηκε άκυρη η εκλογή του με απόφαση του γ.γ. της Περιφέρειας Πελοποννήσου - Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Τάσου Αποστολόπουλου), Σπ. Φωτόπουλο (δημοτικό σύμβουλο Ζαχάρως - υπάλληλο της τοπικής Πολεοδομίας), Χρ. Κανακόπουλο (προϊστάμενο της Πολεοδομίας Ζαχάρως), Δημ. Σπυρούλια (προϊστάμενο Πολεοδομίας Πύργου), Βελούδω Παναγούλια (πρόεδρο τοπικής κοινότητας Μίνθης), Κων. Μπλάθρα (επιχειρηματία), Ζ. Κανέλη (ιδιωτικό υπάλληλο), Σ. Αγγελή (επιχειρηματία), Κάρμεν Μαρί Πώλα Παυλοπούλου (επιχειρηματία), Κων. Μπαλκάμο (δημόσιο υπάλληλο και νυν προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας στην Ηλεία), Ελένη Καπογιάννη (δημόσιο υπάλληλο).

Η δίκη είχε προσδιοριστεί να διεξαχθεί στις 7.12.2011 στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας αλλά πήρε αναβολή για τις 25.11.2013 (!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου