Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Στην διεθνή έκθεση ANUGA 2011 στην Κολωνία της Γερμανίας προβάλλεται το κρητικό ελαιόλαδο

Το Δίκτυο Κρητικού Ελαιολάδου, που μετέχει στην κρητική αποστολή στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών ANUGA 2011 έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση δημιουργώντας βάσιμες ελπίδες για συνεργασίες. Η έκθεση άνοιξε τις πύλες στην Κολωνία της Γερμανίας και το περίπτερο του Δικτύου έγινε πόλος έλξης για εκατοντάδες επισκέπτες που είχαν τη δυνατότητα να γευθούν το κρητικό ελαιόλαδο στον ειδικό χώρο γευσιγνωσίας που θα λειτουργεί για όλη τη διάρκειά της.



Όπως ανέφερε ο Μανώλης Φραγκάκης, πρόεδρος του Δικτύου Κρητικού Ελαιολάδου και οικονομικός επόπτης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου: «Όλα τα ελαιόλαδα των 17 επιχειρήσεων ελαιολάδου που μετέχουν στην έκθεση παρουσιάζονται επώνυμα στους επισκέπτες οι οποίοι τα
δοκιμάζουν και αν θέλουν να μάθουν περισσότερα για κάποιο από τα συγκεκριμένα προϊόντα, τους καθοδηγούμε στο χώρο που βρίσκεται κάθε επιχειρηματίας για περαιτέρω πληροφορίες και εμπορικές συνεργασίες».


Εξάλλου, κατά τη δεύτερη ημέρα της έκθεσης ομάδα σεφ παρασκεύασε εδέσματα βασισμένα στο ελαιόλαδο και την κρητική διατροφή, τα οποία προσφέρονταν στους επισκέπτες του Κρητικού περιπτέρου. Στην εκδήλωση συμμετείχε επίσης χορευτικό συγκρότημα με ζωντανή κρητική μουσική που παρουσίασε κρητικούς χορούς.


Σύμφωνα με τον κ. Φραγκάκη τα μέχρι στιγμής στοιχεία φαίνονται ενθαρρυντικά για πιθανές συνεργασίες των εκθετών με ξένους επιχειρηματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου