Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Τι κάνει σήμερα ο Βαγγέλης Ρωχάμης

«Πού είσαι τώρα» από το newsbeast.gr
«Ακόμη και όταν ήμουν στην απομόνωση ένιωθα ελεύθερος» είχε δηλώσει ο Βαγγέλης Ρωχάμης λίγο μετά την αποφυλάκισή του.
Όπως ισχυρίζονται όσοι τον γνώριζαν, ο Ρωχάμης κατάφερνε να ξεγλιστρά σαν… χέλι από τις αστυνομικές δυνάμεις. Στα μέσα της δεκαετίας του ΄90 μάλιστα, όταν η ΕΛ.ΑΣ. είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, εκείνος, όπως ανέφεραν οι πληροφορίες, διασκέδαζε όλη τη νύχτα σε νυχτερινό κέντρο. Έκανε πολλούς φίλους στη φυλακή, όμως, εμπιστευόταν λίγους.



Ο «πεταλούδας» όπως ήταν το ψευδώνυμο του διαβόητου κακοποιού, λόγω των πολλών αποδράσεων που κατάφερνε να πραγματοποιήσει μέσα από τις φυλακές, σήμερα και μετά από 31 χρόνια κυνηγητού από την Αστυνομία και περιπέτειες με το νόμο, ζει σαν απλός πολίτης.



Έχει φτιάξει τη δική του «Κιβωτό» στο Λευκαντί Ευβοίας. Ένα μέρος για καφέ το πρωί και για φαγητό το μεσημέρι με θέα την καταγάλανη θάλασσα. Ένα μέρος όπου ο Βαγγέλης Ρωχάμης φροντίζει πάρα πολύ. Ένα μέρος – ησυχαστήριο για τον άνθρωπο που κατάφερε να συνταράξει την κοινή γνώμη με τις αμέτρητες αποδράσεις του από τις πιο σοβαρές φυλακές της χώρας. Ένα μέρος που του έχει προσφέρει μια διαφορετική ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου