Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Το θερινό ωράριο λειτουργίας των πρατηρίων υγρών καυσίμων

  
prathriaΜε απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Περιφ. Ενότητας Ηλείας κ. Χαράλαμπου Καφύρα καθορίστηκε το θερινό ωράριο λειτουργίας των πρατηρίων υγρών καυσίμων που ισχύει από 01/05/11 έως και
30/09/11. Ειδικότερα κατά τις εργάσιμες ημέρες  θα διανυκτερεύουν από ώρα 22:30 έως 24:30 τα πρατήρια που καθορίζονται στους σχετικούς πίνακες.
 Για τη λειτουργία των πρατηρίων τις Κυριακές και αργίες, καθορίστηκε  η εκ περιτροπής, υποχρεωτική λειτουργία τους από ώρα 06:00 έως 22:30 σύμφωνα με τους σχετικούς πίνακες.
Τις Κυριακές και αργίες μπορούν να λειτουργούν προαιρετικά από ώρα 22:00 έως 24:30 όσα πρατήρια αναγράφονται στους πίνακες υποχρεωτικής ημερήσιας λειτουργίας κατά τις Κυριακές και αργίες.
Σημειώνεται ότι όσα καταστήματα έχουν οριστεί να διανυκτερεύουν υποχρεωτικά εκ περιτροπής, κατά τις εργάσιμες ημέρες, Κυριακές και αργίες ή κατά το ωράριο της ημερησίας λειτουργίας κατά τις Κυριακές και αργίες, λειτουργούν υποχρεωτικά. Τα δε υπόλοιπα, παραμένουν υποχρεωτικά κλειστά, αλλιώς τιμωρούνται ως παραβάτες και υπόκεινται στις κυρώσεις που προβλέπονται από το Νόμο, που δύναται να ανέλθουν μέχρι την προσωρινή ή και την οριστική αφαίρεση άδειας λειτουργίας του πρατηρίου. Τέλος, οι πρατηριούχοι υποχρεούνται να τοποθετήσουν σε εμφανές σημείο το πρόγραμμα µε τις ημέρες και ώρες των υποχρεωτικών, εκ περιτροπής, διανυκτερεύσεων, εργάσιμων Κυριακών και αργιών και της υποχρεωτικής, εκ περιτροπής, ημερήσιας λειτουργίας Κυριακών και αργιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου