Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Επιμόρφωση για λίπανση ελιάς – εσπεριδοειδών από την ΕΑΣ Λακωνίας

Η Ε.Α.Σ Λακωνίας πραγματοποίησε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Μονεμβασιάς στους Μολάους ενημερωτική εκδήλωση υπό μορφή σεμιναρίου για την ενημέρωση των παραγωγών σε θέματα Ορθολογικής θρέψης και λίπανσης της Ελιάς και Εσπεριδοειδών.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρία
ΦΥΤΟΘΡΕΠΤΙΚΗ.
Βασικός ομιλητής ήταν ο καθηγητής κ. Αναλογίδης Δημήτριος οποίος είναι τεχνικός της εταιρίας και σύμβουλος της Ένωσης Παραγωγών και Εμπόρων Ελλάδος.

Ο καθηγητής εξήγησε τον ρόλο των θρεπτικών στοιχείων στην φυσιολογία των φυτών και την κίνησή τους στο έδαφος. Εξήγησε τον ρόλο της οργανικής Ουσίας στο έδαφος και τις απαιτήσεις σε στοιχεία σε όξινα και αλκαλικά εδάφη



Τέλος παρουσίασε την ειδική σειρά λιπασμάτων VETO τα οποία σχεδιάστηκαν με την Ε.Α.Σ Λακωνίας και την εταιρία που είναι σχεδιασμένα για τα εδάφη και τις καλλιέργειες της περιοχής. Τα λιπάσματα αυτά έχουν το μέγιστο ποσοστό οργανικής Ουσίας και διατίθενται από τα Υποκαταστήματα της Ε.Α.Σ.



Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Τριχείλης ,ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Προκοβάκης ,Πρόεδροι Συνεταιρισμών και αγρότες της περιοχές που άκουσαν με ενδιαφέρων όλη την συζήτηση .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου