Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Ακαπούλκο:15 πτώματα αποκεφαλισμένα

Δεκαπέντε πτώματα αποκεφαλισμένα ανακάλυψαν οι αρχές του Μεξικού κοντά σε ένα εμπορικό κέντρο στο Ακαπούλκο.
Η αστυνομία έλαβε κλήση για ένα όχημα που καιγόταν κοντά σε ένα εμπορικό κέντρο. Όταν οι αρχές έφτασαν στην περιοχή βρήκαν ένα αυτοκίνητο να καίγεται και άλλα τέσσερα εγκαταλλειμένα οχήματα καθώς και δεκαεννέα άντρες νεκρούς με τους
δεκαπέντε από αυτούς να μην έχουν κεφάλια!
«Τα κεφάλια είχαν όλα τοποθετηθεί σε ένα μέρος, εκτός από ένα, που κατά το ήμισυ είχε αποκοπεί από το σώμα, και έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο», ανακοίνωσε η αστυνομία.
Κόντα στην περιοχή υπήρχαν και δυο γραπτά μηνύματα από καρτέλ νατκωτικών χωρίς όμως να γίνει γνωστό τι έγραφαν. Σύμφωνα με τις Αρχές, τα θύματα είχαν δολοφονηθεί αλλού.
Τα δύο από τα θύματα ήταν 17 ετών ενώ τα υπόλοιπα ήταν κοντά στην ηλικία των 20 ετών.
Στην περιοχή δρουν οι λαθρέμποροι ναρκωτικών της συμμορίας «La Familia» η οποία βρίσκεται σε μια ανελέητη κόντρα με τη συμμορία Zetas και τον σύμμαχό της το καρτέλ του Νότιου Ειρηνικού. Τον Αύγουστο του 2008 στο Μεξικό είχαν αποκεφαλιστεί 12 άτομα στην πολιτεία του Γιουκατάν. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, το καρτέλ του Νότιου Ειρηνικού απήγαγε και δολοφόνησε 20 Μεξικανούς τουρίστες τους οποίους είχε περάσει για μέλη του αντίπαλου καρτέλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου