Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Ανοιχτή σε συμφωνίες με όποιον έχει προτάσεις στην κατεύθυνση των σαρωτικών αλλαγών και μεταρρυθμίσεων

Ανοιχτή σε συμφωνίες «με όποιον έχει προτάσεις στην κατεύθυνση των σαρωτικών αλλαγών και μεταρρυθμίσεων», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, στην εισήγησή της στην πρώτη συνεδρίαση της διοικούσας Επιτροπής της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Η πρόεδρος του κόμματος κράτησε ίσες αποστάσεις από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και ανέφερε ότι στη Δημοκρατική Συμμαχία δεν υπάρχει επετηρίδα και ότι δύναμη του κινήματος είναι οι ιδέες και οι προτάσεις του.


«Σε μια εποχή που χρειάζεται συνεννόηση και ανάληψη ευθύνης, τα κομματικά παιχνίδια που αφήνουν χωρίς υπεράσπιση τα συμφέροντα των εργαζομένων είναι εκτός πολιτικής και κοινωνικής πραγματικότητας», επεσήμανε η κ. Μπακογιάννη.
Σκληρή κριτική άσκησε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας στην κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι βρίσκεται παγιδευμένη στις εσωτερικές της αντιφάσεις ενώ για τη ΝΔ ανέφερε ότι ακολουθεί αντιπολιτευτική λογική που επενδύει στον κομματικό φανατισμό και αποσκοπεί σε πολιτικά οφέλη περιμένοντας να χρεοκοπήσει η Ελλάδα.

Περιέγραψε την Δημοκρατική Συμμαχία ως κίνημα ενεργών πολιτών και σύμπραξη ελεύθερων ανθρώπων που τους δένουν «κοινά οράματα, κοινά πιστεύω, κοινές ελπίδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου