Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Το νέο Jeep Compass


Τις φωτογραφίες από τη νέα γενιά του Compass έδωσε στο φως της δημοσιότητας η Jeep,  βάζοντας σε σκέψεις πολλούς αγοραστές που θέλουν να αποκτήσουν ένα μικρό 4x4. Με τεράστιες αλλαγές, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, η αμερικανική «πυξίδα» προσπαθεί να δώσει όσο το δυνατόν περισσότερα στους νέους του ιδιοκτήτες.
Δυναμική σχεδίαση
Όπως διακρίνεται και από τις φωτογραφίες, η εμπρός όψη έχει
αλλάξει τελείως και πλησιάζει σχεδιαστικά τη νέα γενιά Grand Cherokee που και αυτή θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες. Γενικά προσδίδει δυναμισμό αλλά και χλιδή που προσφέρουν μοντέλα μεγαλύτερης κατηγορίας. Από εκεί και πέρα, η πίσω όψη παραμένει στα ίδια πρότυπα με την ήδη υπάρχουσα γενιά, με τα φώτα LED να ξεχωρίζουν όπως και η μεγάλη αεροτομή στο τελείωμα της οροφής. Εξωτερικά, δυναμισμό προσδίδουν και η νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου που θα είναι διαθέσιμες σε 17 και 18 ίντσες. Το εσωτερικό έχει αλλάξει και αυτό τελείως, ενώ είναι εμφανές πως έχουν γίνουν τεράστια βήματα προόδου. Από την ποιότητα των υλικών μέχρι τη σχεδίαση, που και αυτή παραπέμπει στη νέα γενιά του Grand Cherokee. Σύμφωνα με την Jeep, ο εξοπλισμός είναι πολύ καλός, αφού μεταξύ άλλων, το νέο compass είναι εφοδιασμένο με, κεντρικό υποβραχιόνιο, τιμόνι τριών ακτίνων με ενσωματωμένα χειριστήρια για το ραδιόφωνο, cruise control, διαθέσιμο τηλέφωνο, handsfree κ.ά.

Κινητήρες από 2.0 λίτρα
Για το 2011, το Jeep Compass θα προσφέρεται με δύο κινητήρες. Ο πρώτος θα είναι 2.0 λίτρων με απόδοση 158 ίππους και ο δεύτερος 2.4 λίτρων με απόδοση 172 ίππους. Και στις δύο περιπτώσεις ο υποψήφιος αγοραστής θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε ένα μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων πέντε σχέσεων και ένα αυτόματο CVT. Επίσης, θα υπάρχει η επιλογή πακέτων τετρακίνησης και ανάλογα με τη χρήση που κάνει ο κάθε οδηγός θα μπορεί να επιλέξει και την έκδοση της αρεσκείας του.
Στην Ευρώπη αναμένεται να έρθει την άνοιξη του 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου