Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Η Ρηγίλλης επενδύει στον κομματικό φανατισμό


Μετά από ένα 24ωρο σιωπής η Ντ. Μπακογιάννη απάντησε στις αιχμές της Ρηγίλλης κάνοντας λόγο για "κομματικό φανατισμό" . Κατηγορεί τον Αν. Σαμαρά ότι επενδύει στη χρεοκοπία της χώρας για μικροκομματικό όφελος.

Απάντηση στις αιχμές που αφήνουν στελέχη της ΝΔ για τη "Δημοκρατική Συμμαχία", δόθηκε με ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για αδιέξοδα κομμάτων και άγονες αντιπαραθέσεις,που δεν αφορούν τους πολίτες - που αγωνιούν για το μέλλον - και δεν συνεισφέρουν στην αντιμετώπιση της κρίσης.

"Το ίδιο συμβαίνει με τις κορώνες και τις θεωρίες συνωμοσίας κάποιων, που αρνούνται να αποδεχθούν ότι γεννήθηκε από χιλιάδες ανθρώπους ένας καινούργιος πολιτικός χώρος, με ξεκάθαρες θέσεις, όπως η μείωση των φόρων, ο περιορισμός του πελατειακού και κομματικού κράτους, η αλλαγή του τρόπου λειτουργίας του συνδικαλισμού, η ανανέωση του πολιτικού δυναμικού", επισημαίνει η "Δημοκρατική Συμμαχία".

Παράλληλα τονίζει ότι το κόμμα αγωνίζεται να γίνει καταλύτης ώστε να γίνουν γρήγορα, αποτελεσματικά και σε βάθος οι μεταρρυθμίσεις και οι τομές που χρειάζεται η Ελλάδα για να βγει από την κρίση και να προχωρήσει ως μια πραγματική ευρωπαϊκή χώρα.

"Απευθυνόμαστε στη σιωπηρή, αγανακτισμένη πλειοψηφία των Ελλήνων, που λαχταρούν να νιώσουν ξανά υπερήφανοι για την Ελλάδα - και θέλουν να κάνουν κάτι γι'αυτό. Όσοι επενδύουν ανεύθυνα στον κομματικό φανατισμό, αντί να συμβάλλουν στην εθνική συνεννόηση για να αντιμετωπιστεί η δραματική κατάσταση που βρισκόμαστε και όσοι περιμένουν να χρεοκοπήσει η Ελλάδα για να αποκομίσουν κομματικά οφέλη, κάνουν λάθος. Οι πολίτες έχουν κρίση, μνήμη και προπαντός ένστικτο αυτοσυντήρησης",καταλήγει η ανακοίνωση.

πηγή: Real. gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου