Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση του Συνδυασμού “ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ” με αφορμή το τηλεοπτικό παραλήρημα του κου Λυμπέρη

Ο Δήμαρχος Ήλιδας, έχει χάσει ολοκληρωτικά την ψυχραιμία του. Αντί να συλλογιστεί τα λάθη του τα οποία οδήγησαν το σύνολο των Αυτοδιοικητικων Δυνάμεων του Δήμου, αλλά και την συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας, απέναντι του, επέλεξε για μια ακόμα φορά το δρόμο της αλαζονείας, της έπαρσης, και της αυτοαθωωσης.
Στηn πραγματικότητα ένας τόσο απόμακρος από την πραγματικότητα άνθρωπος , δεν δικαιούται απάντησης για το πρόσφατο τηλεοπτικό του παραλήρημα.
Η Δημοτική Παράταξη ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ και ο επικεφαλής της Υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, έχουμε επιλέξει να διασώσουμε το
κύρος του Δήμου και να στρέψουμε τη προσοχή της κοινωνίας αποκλειστικά στις προτάσεις και το πρόγραμμα μας, τα οποία ο Κος Λυμπερης θα υποστεί αλλά και θα τον ωφελήσουν. Θα τον ωφελήσουν πολιτικά γιατί θα διαπιστώσει, ότι η πρόοδος του τόπου δεν θα σταματήσει με τη δική του φυγή, και γιατί θα διαπιστώσει ότι στο δημοκρατικό Δήμο Ήλιδας, υπάρχει απόθεμα έμπνευσης και δημιουργίας.
Παρατηρούμε καθημερινά με θλίψη την προσπάθεια του να γίνει ήρωας μέσα από έναν πανάκριβο καταιγισμό διαφημιστικών καταχωρήσεων.
Θα έπρεπε να γνωρίζει ότι στα δέκα έξι χρόνια που τιμήθηκε από τη πόλη, θα έπρεπε να είχε κάνει πολλά περισσότερα.
Δυστυχώς γι αυτον, τις επόμενες ημέρες, θα αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια για τα έργα τις ημέρες και την ανεπάρκεια του.
Ευχόμαστε, η ήττα του να τον κάνει πιο συνετό και πιο καλό συμπολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου