Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Κώστας Αναγνωστόπουλος Δεν μπορώ πια να είμαι θεατής μπροστά στα σοβαρά προβλήματα που καταστρέφουν τον τόπο μας.

Κώστας  Αναγνωστόπουλος
Επιχειρηματίας - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ήλιδας

Γεννήθηκα το 1958 στην Εφύρα Πηνείας. Από ΤΟ 1986 ασχολούμαι ενεργά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση αφού με την υποστήριξη των συμπολιτών μου εκλέχτηκα και υπηρέτησα τον τόπο μου απ’ όλες τις βαθμίδες της ΤΑ, ως κοινοτικός σύμβουλος αρχικά και αργότερα ως αντιδήμαρχος τεχνικών , διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών, πρόεδρος της επιτροπής Παιδείας και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου
Υπήρξα ιδρυτικό μέλος της ομάδας παραγωγών και ασχολήθηκα ιδιαίτερα με τον αγροτικό συνδικαλισμό.

Αντιλαμβανόμενος την αξία του πολιτισμού και της διατήρησης των παραδόσεων του τόπου μας, υπήρξα ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του εκπολιτιστικού συλλόγου Εφύρας.
Η Πολιτεία με τίμησε διορίζοντας με μέλος του Δ. Σ του Νοσοκομείου Αμαλιάδας επί μια πενταετία.
Αποφάσισα να συμμετάσχω στις προσεχείς Aυτοδιοικητικές εκλογές με τον άξιο υποψήφιο Δήμαρχο Χρήστο Χριστοδουλόπουλο γιατί πιστεύω ότι μαζί του αλλά και με το σπουδαίο πολυσυλλεκτικό συνδυασμό του, θα φέρουμε την αλλαγή και τη μεγάλη ανατροπή στο Δήμο Ήλιδας.
Δεν μπορώ πια να είμαι θεατής μπροστά στα σοβαρά προβλήματα που καταστρέφουν τον τόπο μας. Χωριά ξεχασμένα, ερημωμένα από νέους , χωρίς υποδομές, χωρίς αναπτυξιακή πνοή. Αυτή τη μελανή εικόνα δεσμεύομαι να προσπαθήσω για την ανατροπή της. Θ α δώσω τη μάχη με όλες μου τις δυνάμεις για την αναγέννηση της Πηνείας. Ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος στην υποβάθμιση του τόπου μας. Για να ξαναπάρουν αξία τα προϊόντα μας και η γη μας. Γιατί η Πηνεία δεν είναι το περιθώριο της Ήλιδας. Είναι η πηγή της ανάπτυξης για ολόκληρο το Δήμο.
Για το Δήμο , για τον Άνθρωπο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου