Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

«ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΔΑ» ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΔΑΣ

ΡΑΠΤΗΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ , ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΗΝΕΙΑ

ο Δήμαρχος κ. Λυμπέρης και οι πρόθυμοι θεσμικοί συνοδοιπόροι του στην Πηνεία

ΕΡΓΑ ΛΥΜΠΕΡΗ ΣΤΗΝ ΠΗΝΕΙΑ….

1.Κατέστρεψε το Δημαρχείο Πηνείας, που ήταν στολίδι και καμάρι των Πηνειωτών.

2.Δαπάνησε 1,3 εκ. ευρώ για μετατροπή του Δημαρχείου σε δήθεν σύγχρονη σχολική μονάδα. Λύκειο – Γυμνάσιο, με γυψοσανίδες διαχωρισμού στις αίθουσες διδασκαλίας και τουαλέτες μαθητών στο υπόγειο, χωρίς καν εξαερισμό, Σήμερα υπάρχουν μόνο δύο επιλογές. Ή να στεγαστεί το Γυμνάσιο στις «υπερσύγχρονες»….λυόμενες αίθουσες του κ. Λυμπέρη ή να μεταφερθεί το Γυμνάσιο στην Εφύρα, σύμφωνα με την πρόταση του προϊσταμένου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε ένα κτίριο-σχολείο πρότυπο που εσείς
με έντονο ζήλο καταργήσατε.

3.Μετέφερε και εγκατέλειψε τον μηχανολογικό εξοπλισμό (φορτηγά,γκρέιτερ, κτλ.) του τέως Δήμου Πηνείας στο οχηματοστάσιο του Δήμου Αμαλιάδας.

4.Εγκατέλειψε την αγροτική οδοποιία, τιμωρώντας τους κατοίκους της Πηνείας, αφού δεν έχουν πρόσβαση στα χωράφια τους.

ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

1. ΙΔΡΥΣΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ (ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΠΗΝΕΙΑΣ)

Διεκδικούμε την αξιοποίση των πόρων του νέου ΕΣΠΑ 2014-2020 για χωροθέτηση και λειτουργία Κτηνοτροφικού Πάρκου, ώστε να δημιουργηθούν νέες συνθήκες ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ-ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ-ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ για τους δημότες και τη νέα γενιά της Πηνείας.

2. ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ

Επιλέγουμε και προτείνουμε την ετήσια ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΕΡΓΟΥ ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΩΝ, με ελάχιστη κατασκευή τσιμεντόστρωσης 1χλμ. ανά τοπική κοινότητα κάθε χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι στο τέλος της νέας πενταετούς δημοτικής θητείας κάθε τοπική κοινότητα θα διαθέτει 5 χλμ. έργου τσιμεντόστρωσης, βάζοντας τέλος στο καθεστώς της αδιαφάνειας και της φαυλότητας με τις απ’ ευθείας αναθέσεις χαλικοστρώσεων κατά την προεκλογική περίοδο, που προσβάλουν το φρόνημα των Πηνειωτών.

3.ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΗΝΕΙΑ

Η επαναφορά του εγκαταλελειμμένου μηχανολογικού εξοπλισμού από το οχηματοστάσιο της Αμαλιάδας στην Πηνεία, προκειμένου να καλύπτει της ανάγκες των Πηνειωτών, αποτελεί για μας αδιαπραγμάτευτη δέσμευση.

4.ΘΕΣΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΗΝΕΙΑ

Ως ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ δεσμευόμαστε για την μόνιμη παρουσία θεσμικού εκπροσώπου, Αντιδημάρχου, στην έδρα του τέως Δήμου Πηνείας, ο οποίος θα βρίσκεται μόνιμα εγκατεστημένος στο Σιμόπουλο και θα έχει ισχυρές αρμοδιότητες για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων του Πηνειώτικου λαού.

5.ΔΡΟΜΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ – ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Η ολοκλήρωση και λειτουργία του δρόμου Σιμόπουλου – Αμαλιάδας αποτελεί μόνιμο στόχο μας, γιατί είναι έργο ζωής για τους κατοίκους της Πηνείας.

Απευθύνω δημόσια το ερώτημα στους θεσμικούς συνοδοιπόρους του κ. Λυμπέρη στην Πηνεία:

Ποιο είναι το κίνητρο που σας οδήγησε να επιλέξετε για ακόμα μία φορά την εγκατάλειψη και την καθήλωση της Πηνείας;

Γιατί τα 4 χρόνια της εγκατάλειψης και της καθήλωσης της Πηνείας θέλετε να τα κάνετε 9;

ΣΤΙΣ 18 ΜΑΗ

Η ΠΗΝΕΙΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΑΣΟ ΣΜΕΡΟ

ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ

ΓΙΑ ΙΣΧΥΡΟ ΔΗΜΟ ΠΑΝΤΟΥ

ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

ΑΜΑΛΙΑΔΑ-ΠΗΝΕΙΑ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου