Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Άγρια δολοφονία στην Oμόνοια: Νεκρός ο Τάσος Ντούπης από το Μαζαράκι

  Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον 28χρονο Τάσο Ντούπη από την Μαζαράκι, πατέρα ενός ανήλικου παιδιού, ο οποίος,  δολοφονήθηκε άγρια το Τρίτη το βράδυ σε εστιατόριο στην οδό Γερανίου στην Ομόνοια.
  Όλα άρχισαν από τη στιγμή που συνομίλησε με έναν φίλο του ο οποίος βρισκόταν στην Αθήνα και οι δυο τους αποφάσισαν να συναντηθούν στο κέντρο της Αθήνας για ένα ποτό.
  Αργότερα γύρω στις οχτώ, μια γνωστή του φίλου του 28χρονου  Τάσου Ντούπη εμφανίστηκε στο κατάστημα που βρισκόταν και τους είπε πως ο πρώην εργοδότης της, ιδιοκτήτης εστιατορίου,  της χρωστούσε τα δεδουλευμένα της, 700 ευρώ, τα οποία αρνιόταν να της  δώσει. Εκείνη ήταν αποφασισμένη να πάει να τον βρει για να του ζητήσει για ακόμη μία φορά τα χρήματα. Τότε οι δύο φίλοι αποφάσισαν να την συνοδεύσουν χωρίς φυσικά να ξέρουν τι θα ακλουθούσε. 
Οταν έφτασαν οι τρεις τους στο εστιατόριο στην οδό Γερανίου, ο 43χρονος υπεύθυνος του καταστήματος τους είπε να περιμένουν και ενημέρωσε τον έναν 39χρονο «μπράβο» με καταγωγή από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, ο οποίος εμφανίστηκε μετά από λίγο και άρχισε να επιτίθεται φραστικά στον 28χρονο, τον φίλο του και τη γυναίκα.

Το αποτέλεσμα ήταν να οξυνθεί περισσότερο η κατάσταση. Δευτερόλεπτα μετά ο 39χρονος, που όπως αποδείχθηκε ήταν πρώην πυγμάχος, άρχισε να χτυπάει τον 28χρονο με χέρια και με πόδια.

Ο άτυχος άνδρας έπεσε στο έδαφος και έχασε τις αισθήσεις του. Ωστόσο ο μπράβος δεν σταμάτησε. Συνέχισε να τον χτυπά με κλοτσιές και μπουνιές με γάντια που περιείχαν μέταλλο στο κεφάλι ενώ ήταν αναίσθητος και στη συνέχεια τον έσυρε στο πεζοδρόμιο έξω από το εστιατόριο.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά. 

Τα χτυπήματα ήταν τόσο δυνατά που προκάλεσαν θανατηφόρες κακώσεις στον εγκέφαλό του.
 Η αστυνομία συνέλαβε τον 39χρονο μπράβο και τον 43χρονο υπεύθυνο του καταστήματος  σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της ηθικής αυτουργίας στην παραπάνω πράξη.

Ο Τάσος εργάζονταν στις αποθήκες της ΕΑΣ στην Εφύρα
Σήμερα το μεσημέρι στις δύο θα γίνει η κηδεία του στον Ι.Ν. Αγ. Ανδρέα Μαζαρακίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου