Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Απαιτεί διατροφή σήμερα, πήρε διαζύγιο πριν 36 χρόνια!

Μια γυναίκα, κάτοικος Βικτώριας, προσπάθησε να υποβάλλει αίτηση για επίδομα διατροφής από τον πρώην σύζυγό της, με τον οποίο έχουν πάρει διαζύγιο εδώ και 36 χρόνια.

Η 66χρονη γυναίκα και ο σύζυγός της πήραν διαζύγιο το 1974, μετά από 7 χρόνια έγγαμου βίου. Έχουν τρία ενήλικα παιδιά.
Η γυναίκα ζήτησε από το ομοσπονδιακό δικαστήριο να της επιτρέψει να κάνει αίτηση μετά από το επιτρεπόμενο όριο για να κάνει κάποιες αλλαγές στο διαχωρισμό της
ιδιοκτησίας και να ζητήσει, επίσης, κάποιο ποσό διατροφής από τον πρώην σύζυγό της.


Η γυναίκα είπε στο δικαστήριο ότι τα έξοδά της φτάνουν τα $347 την εβδομάδα και ότι η σύνταξή της είναι μόλις $298.






Αλλά η αλήθεια είναι ότι η γυναίκα μόλις έλαβε μια μεγάλη κληρονομιά και είχε $180.000 στην τράπεζα και το μόνο της χρέος στην πιστωτική της κάρτα ήταν $59.


Η 66χρονη γυναίκα έμενε στο σπίτι της οικογενείας από τότε που πήρε διαζύγιο και ήθελε το μερίδιο του συζύγου της στην ιδιοκτησία που κοστίζει $560.000.


Ο πρώην σύζυγός της πλήρωνε ολόκληρο το ποσόν του δανείου για το σπίτι μέχρι το 1982 και το μισό μέχρι το 1985, όπως, επίσης, συνέχιζε να πληρώνει διατροφή στην πρώην γυναίκα του και στα παιδιά του μέχρι το 2008.






Ο ομοσπονδιακός δικαστής, Terry McGuire, δήλωσε ότι ο λόγος που η γυναίκα καθυστέρησε να υποβάλλει την αίτηση της δεν ήταν αποδεκτός. «Η καθυστέρηση επί του θέματος ήταν πολύ μεγάλη» δήλωσε ο κ. McGuire.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου