Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Ομάδες τσιγγάνων ρήμαξαν δύο χωριά στην Πηνεία

Οι Αρχές διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό της νέας αυτής σπείρας

Νέο πεδίο δόξης λαμπρό βρήκαν ομάδες αθίγγανων για να δράσουν, κλέβοντας σπίτια. Στην Πηνεία μόνο χθες καταγράφηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών, ενώ είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν και άλλες που δεν έχουν καταγγελθεί.

Οι ΡΟΜΑ έφτασαν έως το χωριό Λουκά όπου
«χτύπησαν» σε σπίτι ηλικιωμένων. Σαν κύριοι μπήκαν από την πόρτα και πήραν χρήματα που βρήκαν σε συρτάρια του σπιτιού.
Δεν άργησαν να βγουν και να φύγουν για το επόμενο σπίτι στο ίδιο χωριό, σε απόσταση εκατό μέτρων από το πρώτο. Εκεί όμως τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που μόλις τους είδε και κατάλαβε τις προθέσεις τους, άρχισε να τους κυνηγά.
Μπήκαν στα αυτοκίνητό τους και κατευθύνθηκαν προς την έξοδο του χωριού που έκαναν μια τελευταία στάση. Και πάλι μπήκαν με άνεση μέσα σε σπίτι, πήραν πολύ γρήγορα χρήματα που βρήκαν εκεί και έφυγαν για τον επόμενο προορισμό τους.
Αυτός ήταν το χωριό Βελανίδι, όπου «χτύπησαν» σε ένα σπίτι. Μπήκαν από την πίσω πόρτα που ήταν ξεκλείδωτη και βούτηξαν την «μπιζουτιέρα» με τα χρυσαφικά, η αξία των οποίων φτάνει στις 5.000 ευρώ.
Οι Αρχές διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό της νέας αυτής σπείρας που έκανε την εμφάνισή της στην περιοχή, ενώ οι περιπολίες υπό τον φόβο νέων κρουσμάτων θα αυξηθούν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου