Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2011

STOP στη συνεχιζόμενη δυσμενή μεταχείριση της Ηλείας από την Κυβέρνηση

 ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Καλούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας το προσεχές Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 8 το βράδι στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο του Πύργου όλους τους επιχειρηματίες, αγρότες και πολίτες του Νομού για να εναντιωθούμε στη συνεχιζόμενη δυσμενή μεταχείριση της Ηλείας από την Κυβέρνηση.
Σε μια δύσκολη εποχή όπου ο ήδη κατεστραμμένος νομός μας από τις δύο φυσικές καταστροφές (πυρκαγιές - σεισμούς), πλήττεται έντονα και από την οικονομική κρίση, δεν συμπεριλαμβάνεται η Ηλεία στις αναστολές και παρατάσεις αποπληρωμής δανείων προς τις τράπεζες, που ψηφίστηκαν για τους νομούς: Καβάλας, Ημαθίας,
Φλώρινας, Καστοριάς, Κιλκίς, Ξάνθης ,Ροδόπης, Έβρου, Πέλλας, Σερρών, Δράμας, παρά τα επανειλημμένα διαβήματά μας επί σειρά αρκετών μηνών. Η πολιτεία ΑΡΝΕΙΤΑΙ να μας δώσει εκείνο που είναι ηθικά και δίκαια επιβεβλημένο.


Ακόμα, στη μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις για τα έκτακτα άδικα και αντισυνταγματικά φορολογικά μέτρα που μας επιβάλλονται .


Όλοι μαζί το προσεχές Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 8 βραδινής στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο του Πύργου για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να διεκδικήσουμε δυναμικά την αποκατάσταση της ΑΔΙΚΙΑΣ που συντελείται.


ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΕΜΠΑΙΓΜΟ.


ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ.


Να ενταχθούμε ΑΜΕΣΑ στις αναστολές πληρωμών των δανείων στις τράπεζες όπως έγινε με αποφάσεις του αρμόδιου Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών και στους προαναφερόμενους νομούς της χώρας.


ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ - ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ - ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου