Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Σάββατο, 9 Ιουλίου 2011

Θεραπεία για εθισμένους στο διαδικτυακό πορνό

Οι σύγχρονοι εθισμοί είναι αμέτρητοι και η νέα εθιστική λαίλαπα έχει όνομα: πορνό! Το HelpAddictions.org θα επιχειρήσει να βοηθήσει τους εθισμένους, μέσω 24ωρης υπηρεσίας παροχής συμβούλων στους εξαρτημένους Βρετανούς.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η νέα υπηρεσία αναμένεται να προσφέρει βοήθεια σε περισσότερους από 1,2 εκατομμύρια ανθρώπους στη Γηραιά Αλβιόνα και θα περιλαμβάνει ζωντανές συνεδρίες με
εκπαιδευμένους συμβούλους αλλά και ένα λογισμικό, το οποίο θα παρακολουθεί σε απευθείας σύνδεση τις πορνό δραστηριότητες του πελάτη και θα του αποστέλλει διάφορες ιστοσελίδες, κατάλληλες για τη θεραπεία του.
Εκτός των προαναφερθέντων, η υπηρεσία περιλαμβάνει προγράμματα για το σπίτι με καθημερινές ασκήσεις, αρχεία ήχου αλλά και πρόσβαση σε απευθείας φόρουμ, οπού οι ασθενείς μπορούν να επικοινωνούν ο ένας με τον άλλο.
Σύμφωνα με τον δρ. Chris Forrester, έναν εκ των εμπειρογνωμόνων, ο εθισμός στο πορνό είναι ένα διογκούμενο πρόβλημα: «Ο εθισμός στο πορνό είναι ένα τεράστιο ζήτημα με αρνητικές συνέπειες για την σεξουαλική ζωή αλλά και την καριέρα των ανθρώπων» τονίζει χαρακτηριστικά.
Να σημειωθεί ότι το σεμινάριο είναι εγκεκριμένο από το κράτος, έχει διάρκεια 6 εβδομάδων και το κόστος συμμετοχής σε αυτό είναι 89 λίρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου