Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Το κερκυραϊκό ελαιόλαδο ως μοχλός ανάπτυξης


ImageH Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κέρκυρας διοργανώνει ημερίδα την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011 και ώρα 11.30πμ στην Αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου στην πόλη της Κέρκυρας με θέμα: «Το κερκυραϊκό ελαιόλαδο σαν μοχλός ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας».
H ημερίδα οργανώνεται στα πλαίσια της επικοινωνίας του Εγκεκριμένου Προγράμματος με βάση τον Καν. (ΕΚ) 867/2008 και αφορά την διάδοση των αποτελεσμάτων του 2ου έτους του Προγράμματος Εργασίας.

Πρόγραμμα ημερίδας
11.30 – 12.00    Προσέλευση – εγγραφές
12.00 – 12.30    Χαιρετισμοί επισήμων
Γεώργιος Δελλής, πρόεδρος Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κέρκυρας
κ.κ. Βουλευτές Κέρκυρας Σπύρος Σπύρου
Περιφερειάρχης Ιωνίων Νήσων
Χρήστος Σκούρτης
Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας
Ιωάννης Τρεπεκλής Δήμαρχος Κέρκυρας
12.30 – 12.50    Αποτελέσματα του Προγράμματος Εργασίας της ΟΕΦ ΕΑΣ Κέρκυρας του Καν. (ΕΚ) 867/2008 – στόχοι /δείκτες
Σταύρος Σταυρόπουλος Υπεύθυνος Προγράμματος της ΕΑΣ Κέρκυρας
12.50 – 13.10    Καθεστώτα ποιότητας της Ε.Ε.
Στέλιος Δρυς Διευθύνων Σύμβουλος foodstandard
13.10 – 13.30    Επενδυτικές ευκαιρίες αναπτυξιακών προγραμμάτων της Δ’ προγραμματικής περιόδου 2007 – 2013
13.30 – 13.50    Ελαιόλαδο και βιώσιμη ανάπτυξη Γεώργιος Σκλαβούνος, Πρόεδρος του Κέντρου Unesco Ιονίων Νήσων
13.50 – 14.30    Συζήτηση – Συμπεράσματα
Συντονιστής ημερίδας
Γεώργιος Βλάχος, Γενικός Διευθυντής ΕΑΣ Κέρκυρας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου