H Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κέρκυρας διοργανώνει ημερίδα την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011 και ώρα 11.30πμ στην Αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου στην πόλη της Κέρκυρας με θέμα: «Το κερκυραϊκό ελαιόλαδο σαν μοχλός ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας».
H ημερίδα οργανώνεται στα πλαίσια της επικοινωνίας του Εγκεκριμένου Προγράμματος με βάση τον Καν. (ΕΚ) 867/2008 και αφορά την διάδοση των αποτελεσμάτων του 2ου έτους του Προγράμματος Εργασίας.
Πρόγραμμα ημερίδας
11.30 – 12.00 Προσέλευση – εγγραφές
12.00 – 12.30 Χαιρετισμοί επισήμων
Γεώργιος Δελλής, πρόεδρος Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κέρκυρας
κ.κ. Βουλευτές Κέρκυρας Σπύρος Σπύρου
Περιφερειάρχης Ιωνίων Νήσων
Χρήστος Σκούρτης
Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας
Ιωάννης Τρεπεκλής Δήμαρχος Κέρκυρας
12.30 – 12.50 Αποτελέσματα του Προγράμματος Εργασίας της ΟΕΦ ΕΑΣ Κέρκυρας του Καν. (ΕΚ) 867/2008 – στόχοι /δείκτες
Σταύρος Σταυρόπουλος Υπεύθυνος Προγράμματος της ΕΑΣ Κέρκυρας
12.50 – 13.10 Καθεστώτα ποιότητας της Ε.Ε.
Στέλιος Δρυς Διευθύνων Σύμβουλος foodstandard
13.10 – 13.30 Επενδυτικές ευκαιρίες αναπτυξιακών προγραμμάτων της Δ’ προγραμματικής περιόδου 2007 – 2013
13.30 – 13.50 Ελαιόλαδο και βιώσιμη ανάπτυξη Γεώργιος Σκλαβούνος, Πρόεδρος του Κέντρου Unesco Ιονίων Νήσων
13.50 – 14.30 Συζήτηση – Συμπεράσματα
Συντονιστής ημερίδας
Γεώργιος Βλάχος, Γενικός Διευθυντής ΕΑΣ Κέρκυρας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου