Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Η σέξι οδοντίατρος του Μπερλουσκόνι...


   Μια σέξι οδοντίατρος φαίνεται να κρύβεται πίσω από τα όργια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Η Νικόλ Μινέτι (φωτο), πρώην οδοντίατρος και νυν πολιτικός, κατηγορείται από το δικαστήριο ότι οργάνωνε τα βράδια οργίων του Καβαλιέρε και μάλιστα τον προμήθευε με νεαρές καλλονές!
Σύμφωνα με απομαγνητοφωνημένη τηλεφωνική συνομιλία, ένας πρώην αστυνομικός φέρεται να είπε «βρήκα την Μινέτι γυμνόστηθη να φιλάει ασύστολα
τον Μπερλουσκόνι. Πραγματικά το σπίτι έμοιαζε με οίκο ανοχής ενώ τα κορίτσια έπαιρναν συνέχεια ακριβά δώρα και κοσμήματα».
Σύμφωνα με πληροφορίες του δικαστηρίου του Μιλάνου, όπου ο Μπερλουσκόνι βρίσκεται αντιμέτωπος για κατηγορίες περί εκπόρνευσης ανηλίκων, τα σέξι κορίτσια πληρωνόντουσαν για να έρθουν σε σεξουαλική επαφή με τον 74χρονο πλέον Μπερλουσκόνι ντυμένες νοσοκόμες και αστυνομικίνες ενώ έκαναν και στριπτίζ.
Μάλιστα κάποια κορίτσια επιδίδονταν και σε λεσβιακά όργια προς τέρψιν του ισχυρού ανδρός.
Σημειώνεται ότι η Μινέτι ήταν εκείνη που αποκατέστησε την οδοντοστοιχία του Μπερλουσκόνι όταν δέχτηκε βίαιη επίθεση σπάζοντας δύο δόντια του.
Έτσι από οδοντίατρος κατάφερε να παρεισφρήσει και στη πολιτική. Ο Ιταλός πρωθυπουργός έχει αναμιχθεί σε σωρεία ερωτικών σκανδάλων αλλά οι τελευταίες αποκαλύψεις τον έχουν στριμώξει για τα καλά με τη δικογραφία να ξεπερνά τις 400 σελίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου