Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

Αυταπατάσαι αν νομίζεις ότι με την ΗΛΙΘΙΑ ΑΠΟΧΗ ΣΑΣ κτυπήσατε το σύστημα. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ είναι ότι ΠΑΙΞΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. Γιατί το ΣΥΣΤΗΜΑ πέτυχε τον αντικειμενικό του στόχο να εκλέξει στο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ τα τυφλά όργανά του που θα το σιγοντάρουν στο να σφίξει τα λουριά γύρω από τον λαιμό μας ακόμα περισσότερο μετά την ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΝΙΚΗ , όπως ξεκίνησαν να χαρακτηρίζουν τα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης και οι κομματικοί εγκάθετοι, τα αποτελέσματα των σημερινών εκλογών.

Γιατί το κυβερνών κόμμα πέτυχε να πάρει στην ουσία από ΕΣΑΣ το συγχωροχάρτι για την ολοφάνερη κοροϊδία που παίχτηκε σε βάρος του Ελληνικού λαού ( ΝΑΙ ΜΕ λάμδα ΜΙΚΡΟ γιατί αυτό είναι το μέγεθός του λαού μας που άλλωστε έχει και την κυβέρνηση που του αξίζει) τον Οκτώβριο του 2009 καθώς και για όσα ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ έφερε η πολιτική υποτέλειας στην ΤΡΟΪΚΑ και το ΔΝΤ.
ΒΑΥΚΑΛΙΖΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΣΤΕ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ. Γιατί η αποχή σας δεν έχει να επιδείξει εναλλακτικές πολιτικές λύσεις, γιατί η εμφάνιση νέων ικανών πολιτικών δυνάμεων δεν έρχεται από παρθενογένεση και γιατί η βαριεστημάρα σας καθιστά ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ να σηκώσετε το ανάστημά σας και να βγείτε στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για τα στραβά και ανάποδα που συμβαίνουν γύρω σας.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ υποστείτε μαζί δυστυχώς με εμάς τις συνέπειες της ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΑΣ. Και φυσικά μην τολμήσετε να πείτε το παραμικρό η να μεμψιμοιρείτε για όσα θα μας φέρουν οι επιλογές σας γιατί στη συνείδησή μας είστε ΜΙΚΡΟΙ, ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.

ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ , ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΜΕ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΤΕ.


Πηγή: http://teachers-limnou.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου